UPDATE: Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 Moinești a comunicat rezultatul final al scrutinului din 11 iunie, care confirmă datele furnizate de ALDE după numărătoarea paralelă: câștigătorul alegerilor este Valentin Vieru (ALDE), care a obținut 5.957 de voturi (64,7 la sută), al doilea clasat fiind Paul Claudiu Cotîrleț (PSD), cu 2.658 voturi (28,5 la sută).

Următorii trei sunt Ștefan Cezar Vascan (PNL) – 520 de voturi, Mircea Ionel Găburici (PMP) – 77 de voturi și Pavel Căpraru (PNȚCD) – 53 de voturi.

___________________________________________________________________________________
In urma alegerilor pentru ocuparea functiei de primar al municpiului Moinesti, organizate duminica, 11 iunie, postul lasat liber de actualul ministru pentru relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, a fost ocupat de colegul său de partid, Valentin Vieru.

Conform numărătorii paralele realizate de ALDE, Vieru ar fi obținut 5.957 voturi (64,70 la sută), în vreme ce principalul său contracandidat, Paul Cotîrleț (PSD) a obținut 2.656 voturi (28,52 la sută).

Pe locul trei s-a situat candidatul PNL, Cezar Vascan.

„”Am câștigat datorită unei bune organizări, a unei campanii elegante, fără excese, iar electoratul a înțeles că e vremea politicii bunului simț, a cuvântului dat și respectat și a respectului politicienilor față de cetățenii orașului. În final, acest vot masiv pentru ALDE confirmă buna administrare a orașului începută de fostul primar Viorel Ilie și continuată de actualul primar Valentin Vieru, pe care noi, toți, l-am felicitat deja”, a declarat deputatul Constantin Avram, președintele organizației județene ALDE.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Bine ca s-au terminat alegerile, nici cand au fost alegeri in sua nu s-a scris atat ca acum. Si bine ca s-au terminat ca daca mai dura mult, urma ca pe cotirlet asta sa il sustina si captain america si iron man.

LĂSAȚI UN MESAJ