S-au afisat primele rezultate la Concursul National de Titularizare. In Bacau, au fost cinci note de 10. S-au evaluate 831 de lucrari, 5 fiind anulate. Aproape 400 de candidati au obtinut note peste 7, insa alti circa 160 nu au reusit sa ia note peste 5.

Primele repartizari pe post vor fi pe 9 august. Contestatiile se depun in perioada pâna azi, 6 august, la sediul Inspectoratului Scolar al Judetului Bacau, iar afisarea rezultatelor finale are ca termen data de 8 august. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atât la proba scrisa, cât si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.

Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa aiba minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisa, cât si la proba practica/inspectia speciala in profilul postului.

PUBLICITATE

“396 de candidati au obtinut note intre 7 si 10, iar 269 de candidati, note intre 5 si 7. Alti 166 de participanti au note sub 5. Rata de promovare (cel putin nota 5) inregistrata la proba scrisa a concursului pentru ocuparea posturilor didactice vacante sau rezervate din invatamântul preuniversitar, inainte de solutionarea contestatiilor, este de 79,55 la suta” – a declarat prof. Claudia Merticaru, inspector scolar.

Mai multe etape de repartizare:

Urmeaza repartizarea candidatilor promovati pe unul din posturile vacante sau rezervate, in mai multe etape, prin sedinte publice:
– etapa I de repartizare (9 – 12 august 2013) a candidatilor care au obtinut cel putin media de repartizare 7.00 (sapte) la concursul din 2013, pentru angajare pe perioada nedeterminata (la centrul de examen)
– etapa a II-a de repartizare (14 august) a candidatilor care au obtinut cel putin media 5.00 (cinci) la concursul din sesiunea 2013, in ordinea descrescatoare a mediilor, in vederea angajarii pe perioada determinata (la centrul de examen)
– repartizarea candidatilor pe perioada determinata in sedinte publice la nivelul Inspectoratului Scolar (27-29 august)

Cei cinci candidati de 10 sunt:

– Alin Ionut Chiper – Religie ortodoxa
– Bogdan Vasile Ciobanu – Religie ortodoxa
– Cristinel Ghiurca – Religie romano-catolica
– Catalin Farcas – Religie romano-catolica
– Florentina Carmen Voica – Istorie


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

    • Da, si religia se invata 🙂 Felicitari pentru notele de 10! Pacat ca sunt note mici la celelalte obiecte. Un copil trebuie sa fie format de profesori buni atat pe plan spiritual, dar si pe celelalte planuri. Altfel ajungem mai rau decat tarile vestice (nimic in interior, nimic in exterior).

LĂSAȚI UN MESAJ