În ziua de 19.07.2013, ora 16:00 o patrulă din cadrul Biroului Rutier Oneşti, l-a depistat pe D.J. 116 A, pe O. Alexandru Alin, de 19 ani, din orașul Tg.Ocna, în timp ce conducea un ansamblu de autovehicule format din tractor şi o remorcă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că remorca avea montată plăcuţa cu numărul de înregistrare care aparţinea tractorului, aceasta fiind neînmatriculată şi neînregistrată.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf. art. 85, al. 3, din OUG 195/2002R.

PUBLICITATE

***

În data de 19.05.2013, în jurul orelor 22:30, polițiștii l-au depistat pe V. Ionut de 24 ani, din com. Corbasca, în timp ce conducea pe drumul comunal un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauza a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a poseda permis de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ