Trei tineri din comuna Buhoci au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentați instanței cu propunetre de arestare preventivă. Ei sunt bănuiți de polițiști că ar fi agresat trei presoan eaflate într-un bar, tulburând astfel ordinea și liniștea publică

La data de 21 decembrie a.c., polițiștii au condus la sediul Secției 8 Poliție Rurală Buhoci trei tineri cu vârste cuprinse între 21 și 27 de ani, din comuna Buhoci, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Din cercetările efectuate a rezultat că în luna noiembrie a.c., în timp ce se aflau pe treasa unui bar din comună cei trei ar fi agresat trei localnici, care ulterior au avut nevoie de îngrijiri medicale.
În baza probatoriului administrat în cauză, față de bănuiți s-a luat măsura reținerii sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lânga Judecatoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ