Zilele trecute s-a disputat “Trofeul Comanesti” la sah (concurs devenit deja o traditie), care a adunat peste 50 de jucatori cunoscatori ai sportului mintii. La partidele de sah au asistat Marea Maestra Internationala Elisabeta Polihroniade si Dan Gabar, redactorul sef al Revistei Române de Sah. Dupa câteva ore s-a stabilit clasamentul final si câstigatorii. La aceasta competitie jucatorii au fost împartiti în patru categorii de vârsta: seniori si veterani (peste 60 de ani), dar si juniori, cu vârste de 15, 13 si 11 ani.

La seniori, câstigatori sunt: Gheorghe Andrei, Constantin Bulgaru (1), Coman Petrea, Daniel Cojocaru (2), Dragos Mitrofan si Nicolae Ciotlos (3). La feminin pe primele doua locuri s-au clasat Madalina Stan si Roberta Stan.

La U15 – Stefan Capmare (1), Marasescu Flaviu (2), Vlad Pohozescu (3), iar la fete Ana Maria Ardeleanu si Georgeta Bulgaru.

PUBLICITATE

La U13 – Ilie Ghenadie (1), Narcis Trifan (2), Razvan Fedor (3), iar la fete Roxana Pantiru, Elena Beatrice Nanu si Elena Dumitrita Roman.

La U11- Ionut Stancila (1), Victor Alecu (2), David Capmare (3), iar la fete Gabriela Parfene si Georgiana Jireghi.

Mircea Merticariu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ