Casa candidatului PNL la Primaria Buhusi a luat foc, in aceasta dupa-amiaza, din motive inca necunoscute, la doar cateva ore dupa ce Mihail Lupu isi anuntase intentia de a intra in batalia electorala.

Astazi, in jurul orei 16.40, a izbucnit un incendiu la acoperisul unei vile de pe strada Magnoliei, din cartierul Gheraiesti, si au fost solicitati pompierii de la Detasamentul Bacau care au intervenit cu trei autospeciale cu apa si spuma si o autoplatforma pentru lucru si salvare de la înaltime.

Militarii au lichidat incendiul in limitele gasite. Flacarile au distrus 30 de metri patrati din acoperis, iar alti 100 de metri patrati au fost degradati.

PUBLICITATE

Militarii fac acum verificari pentru a stabili de la ce a pornit focul.

Mhail Lupu crede ca la mijloc ar fi o mana criminala, deoarece, cu cateva ore inainte, la o intâlnire cu membrii filialei locale si ai conducerii judetene a P.N.L., si-a prezentat platforma electorala, strategiile de cucerire a electoratului.

A3

“Coincidentele nu mai sunt ceea ce ar trebui sa fie. Se pare ca nu se voia sa candidez”, a declarat Lupu pentru Desteptarea.ro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. strategii de “cucerire a electoratului” auzi la el!E plin judetul Bacau de candidati PeNaLi ,integri, pe principiul nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase, care au adoptat strategii de cuceritori(firme,afaceri cu statul prin interpusi, lucrari supraevaluate,licitatii trucate,o trainica legatura transpartinica acolo unde dicteaza banul,angajari de rubedenii,nepotism).O spun ca fost sustinator al acestui partid,niciodata membru sau candidat, insa cunoscand majoritatea candidatilor PNL din judet,atat cei ce ravnesc la functia de primar,cat si pe cei in functie, care-si doresc un nou mandat.Dar fiecare defileaza cu ce are prin “curte”,nu ca ceilalti ar fi mai “dotati” din acest punct de vedere!

LĂSAȚI UN MESAJ