Luni, 22 iulie 2013, incepând cu ora 11, in Piata Tricolorului din Bacau (platoul din fata Prefecturii) va sosi Caravana CASPER, derulata in cadrul campaniei nationale “Darâmam ziduri pentru a construi punti”, organizata de Asociatia Profesionala Neguvernamentala de Asistenta Sociala ASSOC.

Derulata în cadrul proiectului “Servicii sociale integrate si formare vocationala pentru persoane cu dizabilitati”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, campania doreste sa atraga atentia asupra abilitatilor pe care le au persoanele cu dizabilitati si urmareste schimbarea mentalitatii opiniei publice referitoare la acest aspect.

Caravana, care a pornit din Baia Mare in ziua de 1 iulie 2013, va ajunge in Bacau pe 22 iulie, venind din P. Neamt, urmând ca pe parcursul lunii sa strabata in total 19 orase resedinta de judet.

PUBLICITATE

Elementul central al campaniei îl constituie manifestul pe bicicleta sustinut de cunoscutul Florin Georgescu, ciclistul nevazator, care va parcurge distantele între orasele sus-amintite pe o bicicleta tandem (cu doua locuri) impreuna cu Alexandru Racanel, la fel cum au parcurs distanta Arad-Londra în 2012.

În fiecare oras, caravanele vor face vizite institutiilor locale: AJOFM, DGASPC, SPAS si ONG-uri unde vor transmite mesajul proiectului, iar în piata centrala vor derula activitati interactive de sensibilizare a opiniei publice.

FOTO: http://alergotura.ro/


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ