16 iulie 2024
ActualitateCainii au invadat doua cartiere bacauane

Cainii au invadat doua cartiere bacauane

Bacauanii care locuiesc in cartierul Aviatorilor cunosc din nou frica atunci cand ies pe strada. Daca intr-o vreme, hingherii au strans cainii din cartier, in urma numeroaselor sesizari facute pe adresa Primariei Bacau, oamenii reclama din nou prezenta in numar mare a patrupedelor.

“Veneam din Piata Aviatorilor spre casa, cand, in fata mea, m-am trezit cu o haita de caini. Am facut cale intoarsa si am luat-o pe o alee ocolitoare ca sa evit un atac. Mi-e teama sa mai ies din casa pentru ca nu stii de unde apar cainii si ce apucaturi au”, spune Vivi Barbut.Problema canilor a fost adusa in atentia Asociatiei de proprietari nr. 51, iar administratorul a contactat Serviciul de Ecarisaj pentru a ridica maidanezii din cartier.

“Oamenii vin la noi, se plang si spun ca nu mai au siguranta atunci cand ies din casa. Ne-am mai confruntat cu astfel de situatii, iar la vremea respectiva, cainii fara stapan au fost ridicati de hingheri. De-o vreme, animalele au reaparut in cartier, iar numarul lor este in crestere”, declara Vasilica Floares, administrator la Asociatia de proprietari nr. 51 din Bacau.

Cu o situatie similara se confrunta si bacauanii care locuiesc in zona Milcov. “S-au inmultit deodata cainii in cartier. Parca cineva a rasturnat aici o remorca cu caini, asa de multi sunt”, spune Maria Mardare. O alta femeie reclama faptul ca a fost atacata in plina zi de un caine, fara sa schiteze vreun gest pentru a-l intarata.

“Mergeam pe strada si am auzit latrand in spatele meu. Pana sa intorc privirea, un dulau s-a napustit asupra piciorului meu stang, dand sa ma muste. Faptul ca m-am intors atat de repede, l-a dezorientat, a dat un pas inapoi, dupa care a relansat atacul, dandu-se la mine. Cel mai grav este faptul ca niciun trecator nu a sarit sa ma apere si asta mi-a lasat un gust amar”, declara Teodora Zaharia.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri