Trei muncitori si patronul lor, toti din judetul Suceava, marturisesc ca au trecut prin clipe de cosmar noaptea trecuta, in padurea Pralea, din comuna Caiuti.

Oamenii au ajuns in judetul Bacau in urma cu trei saptamâni, dupa ce au câstigat o licitatie organizata de Directia Silvica Bacau pentru exploatare forestiera.

In noaptea de vineri spre sâmbata, in jurul orei 23.30, in timp ce dormeau intr-o rulota amplasata la marginea padurii, s-au trezit atacati de un grup de sapte-opt indivizi care au aruncat cu bolovani, au dat cu bâtele, cu topoarele, au distrus rulota, au taiat cauciucurile de la un utilaj si o autoutilitara, au spart toate geamurile si au ranit un muncitor.

PUBLICITATE

„Eu am venit ultimul din padure, iar baietii dormeau. Am apucat sa atipesc si ne-am trezit parca intr-un razboi. Loveau cu bâtele din toate partile, au aruncat cu bolovani mari, ne-au distrus utilajul, tot. Am sunat la 112. au venit politistii aseara, dar au zis ca este intuneric si ca mai vin a doua zi. Azi când au venit au facut doua poze si au plecat. Atât”, povestea Constantin Lehaci, câstigatorul licitatiei.

Barbatul spune ca de când a prins acest contract a primit mai multe amenintari de la diverse persoane din zona, dar nu s-a gândit nicio clipa ca se poate ajunge atât de departe, insa dupa acest atac violent se teme pentru viata lui si a angajatilor sai.

Politistii au inregistrat plângerea. „Exista o sesizare pentru distrugerea unor utilaje. Politia Onesti a efectuat cercetari pentru infractiunea de distrugere si se continua ancheta pentru identificarea persoanelor implicate”, a declarat cms. sef Valerica Manole, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Pagubele se ridica la circa 20.000 de lei iar suceveanul face apel la politisti sa rezolve cazul cât mai repede si sa-i prinda pe atacatori.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Eu as putea paria ca militienii erau printre atacatori. Sa-i spuna lui mutu astia ca cei ce taie padurile o fac de capul lor fara ca cineva din administratie sa le tina spatele.

LĂSAȚI UN MESAJ