Asociatia „EXISTA O SANSA” Buhusi a organizat deschiderea oficiala a Centrului de Resurse pentru Tineret – CERT si conferinta de lansare in comunitate a proiectului „CERT, o sansa pentru tine! – Centrul de Resurse pentru Tineret”, finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Programului Fondul ONG în România – Componenta 5 Dezvoltarea Capacitatii ONG-urilor, Retele si Coalitii. Evenimentul a debutat cu o slujba de sfintire a sediului asociatiei.

,,Beneficiari directi ai proiectului sunt 130 de voluntari, elevi si tineri care participa la crearea unui model de initiativă pentru comunitate si parcurg un exerciţiu de învatare util pentru formarea lor profesionala si civica. Astfel, pe perioada celor 12 luni de finantare a proiectului, se urmareste cresterea numǎrului oportunitatilor de implicare a tinerilor si creearea cadrului de dezvoltare de coalitii si parteneriate pentru infiintarea retelei CERT (Coaching pentru Eficientizarea Reţelelor de Tineret din scoli), mijloc de extindere a colaborarilor si schimbului de experienta la nivel regional si national”, a spus ing. Elena Mitrea, lider al asociatiei.

La eveniment au participat, alaturi de echipa de proiect, voluntarii Asociatiei „EXISTA O SANSA” si numerosi invitati: parteneri mass-media, reprezentanti ai Bisericii, ai autoritatii locale si ai institutiilor publice, lideri de ONG-uri din diferite localitati, oameni de afaceri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ