Maria Olaru arata locul unde ar fi trebuit sa existe capacele gurilor de aerisire din reteaua de gaze naturale/Foto: Ramona Ionescu

– practica acoperirii gurilor de aerisire a tevilor subterane de gaze naturale a revenit in centrul orasului – locatarii unui bloc de pe strada 9 Mai spun ca odata cu asfaltarea gurilor de aerisire putem asista la reeditarea cazului blocului explodat de la strada Martir Horea

Bacauanii care locuiesc pe strada 9 Mai stau cu frica-n sân de când municipalitatea a asfaltat o parcare aflata in spatele blocului nr. 62.

Aleea care face legatura cu parcarea auto prin strada Ana Ipatescu a fost asfaltata recent, iar locuitorii din zona spun ca odata cu turnarea bitumului au fost acoperite si gurile de aerisire de la tevile subterane de gaze naturale.

PUBLICITATE

“Ne este teama ca o sa trecem prin aceeasi nefericita experienta care s-a chemat Martir Horea 22, când in urma astuparii gurilor de aerisire s-a acumulat gaz in sol si a explodat blocul. O sa murim ca prostii sub darâmaturi! Am sesizat primaria cu privire la acest aspect si mi s-a raspuns ca o sa vina o echipa de la E.ON care sa ridice capacele de aerisire la nivelul asfaltului. Mie imi este teama de ceea ce se poate intâmpla, iar indiferenta oamenilor responsabili ma baga inmormânt”, declara Maria Olaru, locatara.

Gurile de aerisire nu se mai vad in asfalt, iar in locul lor au ramas niste gropite acoperite cu un strat de gunoaie si frunze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Din pacate situatia este valabila pentru toate strazile asfaltate in aceasta vara. Incepind cu zona Garii,coborind pe G.Bacovia, Banca Nationala si terminind cu Bistrita Lac toate gurile de aerisire sunt astupate temeinic iar in caz de acumulari de gaze jumatate din Bacau sare in aer. Intereseaza pe cineva ??????Ma indoiesc ,pisica moarta este aruncata de la Primarie la E.ON si invers si asta dovedeste inca odata ca Bacaul este orasul nimanui. Un fel de stina fara ciinii…..

  2. Gresit spus,un sat fara caini. Caiini avem, slava onor edililor urbei noastre,ca te maraie unde vrei si unde nu vrei. Dar asta este alta “discutiune”. Corect este ca,toata romanica,este un eldorado,dar nu pentru orice amarastean,este numai pentru “baietii destepti”.Cine e mai tare in c…. ,ala face ce vrea muschii lui. Statul? Legile? Se sterg cu ele la c.. . Atata timp cat,incepand cu seful statului si terminand cu cel mai prapadit de primar, din cea mai amarata vagauna,cara banii cu sacii si plasele de plastic (si nu lei ca se strepezesc dintii de la ei; numai euroi,de.),despre ce stat de drept vorbim. Aud? Ne aerisim si noi gura in zadar.

  3. Asa este, traim din pacate in tara si orasul lui papura voda.
    Ce putem face? Sa ne unim, noi cei multi si sa mergem peste ei si sa dam cu ei de pamant, ca putem, dar ne este mai comod sa stam asa sa mai scriem pe forumuri, sa ne dam dupa perdea etc. Deci ne meritam soarta, daca stam nepasatori si nu iesim in strada sa ne strigam ofurile si azi si maine si poimaine etc, ca se vede clar ca nu le pasa de ce scriem noi pe la ziare.

LĂSAȚI UN MESAJ