Polițiștii au depistat un tânăr de 23 de ani despre care au stabilit că a agresat o bătrână de 83 de ani, în locuința căreia pătrunsese pentru a sustrage bunuri. Tînărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au fost sesizați, la data de 30 iulie ca P. Ana de 83 ani, din Buhusi, se afla în locuinţă, în stare de inconştienţă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că batrana prezenta mai multe rani, precum și faptul că în locuință nu existau urme de răvășire și nici nu au fost sustrase bunuri. Din declarația unui martor ocular, a rezultat că bătrâna în cauză s-a autoagresionat, provocându-și diferite leziuni.

PUBLICITATE

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde a rămas internată pentru îngrijiri medicale, fără a se putea comunica cu aceasta.

Polițiștii au continuat cercetările cu privire la situația bătrânei și în urma examinării medico-legale, s-a stabilit că o parte din leziunile acesteia au fost provocate prin violență de o persoană neidentificată.

Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat, la data 1 august, pe Z. Ionuț, de 23 de ani, din Buhuși, despre care au stabilit că în noaptea de 29/30.07.2013, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns în curtea și locuința părţii vătămate cu scopul de a sustrage vin şi produse alimentare. Aici, fiind surprins de partea vătămată, a început să o lovească pentru o determina să nu mai țipe, după care a părăsit locul faptei fără a sustrage bunuri.

Față de tânărul de 23 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buhuși cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ