Ieri, în jurul orei 19.00, personalul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, care executa măsuri specifice de ordine şi siguranţă publică pe raza comunei Ungureni, pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătoarea religioasă Adormirea Maicii Domnului, a fost sesizat cu privire la faptul că doi tineri au intrat în conflict.

Efectivele de jandarmi au intervenit operativ şi au identificat persoanele în cauză precum şi martorii prezenţi la faţa locului.

După derularea unor cercetări preliminare s-a constatat faptul că Iulian Ghe. de 19 de ani, din comuna Letea Veche, jud. Bacău, pe fondul unui conflict spontan iscat l-a lovit în zona capului de mai multe ori, cu un corp contondent, pe Mihai B. de 37 ani, din comuna Letea Veche, jud. Bacău, provocându-i acestuia leziuni.

Făptuitorul a fost condus la sediul unităţii; în cauză, jandarmii au întocmit dosar cu acte premergătoare sub aspectul comiterii unei fapte susceptibile infracţiunii de lovire şi alte violenţe – conform Art. 180 C.P.

Partea vătămată a fost dusă cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, pentru a fi examinată medical.

Dosarul cu acte premergătoare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, făptuitorul fiind cercetat în stare de libertate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ