Un român a spart un automat de numerar pentru supermarketuri și a furat peste 16.000 de lire sterline, în Anglia.

Madalin Petru C. a fost arestat după ce sângele său a fost găsit pe bancomatul avariat la Tesco, în The Parade, Meopham.

Cu 24 de ore înainte de furt în primele ore ale zilei de 27 iunie 2017, camerele de supraveghere de deasupra bancomatului au fost pulverizate cu vopsea de către un bărbat îmbrăcat în negru, cu fața ascunsă.

Procurorulul Simon Taylor a declarat că acest fapt demonstrează un grad înalt de planificare a operațiunii.

Repararea bancomatului a costat 2.500 de lire.

Tânărul, care locuia în Elms Gardens, Wembley, nord-vestul Londrei, a recunoscut că a furat 16.010 de lire sterline, nici un ban nefiind recuperat.

Mădălin, de 23 de ani, din Bacau, a fost închis pentru doi ani. El va fi deportat la sfârșitul sentinței.

Conform presei britanice, de când a sosit în Marea Britanie, în 2015, tânărul a mai fost condamnat pentru furt și pentru atac.

1 COMENTARIU

  1. …Da !_Dar face 1 Jail in UK~..Deci poate fi o expierenta de neuitat pina la urma !_..Un fel de “vacanta prelungita”_..Si_2 Ani e OK~..Ca-daca comitea infactiunea aci’ in tariasoara lui cea draga, odata ca nu se alegea cu Lire ci doar cu citeva mii de lei prapaditi si mai lua si cel putin 5-10 ani de Pirnaie grea cu conditii de secol 19′ asa cum e inca moda pe la noi_~_…Iata deci si DC nu merita sa comiti infractiuni de drept comun, adica gainarii pina la urma in RO’_mania noastra draga !!!…Aici insa daca furi o tara intrega sau daca devalizezi complet o banca_( FSN-isti au stiut pt. CE_! )_sau FNI-uri, sau_, atunci nu are nimeni ce sa iti faca si pe deasupra esti si privit asemeni unui Rege..”Bravoo !”_Felicitari~!..La alegeri cu TOTII o sa punem stampila pa’ tine ca sa ne si reprezinti_…._~_~_~_~_!’…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here