La data de 15.11.2014, în jurul orei 09.00, polițiștii au fost sesizați de către Spitalul Județean Bacău, despre faptul că la UPU, s-a prezentat o persoană, care a afirmat că a fost victima unui eveniment rutier produs pe Calea Mărășești din Bacău.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că la data de 15.11.2014, în jurul orei 04.00, un bărbat de 42 de ani din Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară pe Calea Mărășești, nu a redus viteza la efectuarea virajului la stânga și a intrat cu autovehiculul într-un stâlp de iluminat public, după care a părăsit locul accidentului.

În urma evenimentului rutier, pasagerul din autoturism, un tânăr de 25 de ani, s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul autoturismului a fost identificat și testat cu aparatul etilotest, care indicat concentrația de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ