Polițiștii de investigații criminale din Bacău au indisponibilizat un autoturism dat în urmărire de autoritățile judiciare belgiene. Vehiculul, aflat în posesia unei persoane dintr-o comună băcăuană, figura sustras din Belgia, din luna iunie 2014.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, cu sprijinul lucratorilor din cadrul Registrului Auto Român – Reprezentanța Bacău, au depistat o persoană de sex feminin de 49 de ani, dintr-o comună băcăuană, care se afla în posesia unui autoturism sustras.

Din verificările polițiștilor a rezultat că persoană în cauză ar fi achiziționat autoturismul în luna noiembrie a.c., de la un bărbat din municipiul Bacău.

PUBLICITATE

Totodată, s-a stabilit că seria de identificare a autovehiculului a fost modificată artizanal.

De asemenea, din verificările polițiștilor a rezultat că autoturismul a fost dat în urmărire de autoritățile din Belgia, fiind sustras din această țară în luna iunie 2014.

Autovehiculul a fost indisponibilizat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ