La data de 26.09.2015, ora 13:40, Poliţia municipiului Moineşti, a fost sesizată prin SNUAU 112, despre faptul că pe str. Livezilor din localitate, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti, care în urma cercetărilor efectuate a constatat următoarele:

Un bărbat de 51 de ani, din com. Zemeş, sat. Zemeş, jud. Bacău, în timp ce conducea autoturismul, pe str. Livezilor din mun. Moineşti, cu direcţia Comăneşti-Moineşti, datorită vitezei excesive şi a consumului de alcool, a intrat în partea din spate a unui autoturism condus în aceeaşi direcţie de mers de către o tânără de 31 ani, din com. Cleja.

Din impact autoturismul condus de aceasta a fost proiectat într-un stâlp din beton ce susţine reţeaua de energie electrică, rezultând decesul conducătoarei auto.

Conducătorul auto de 51 ani, a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-le recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fapte prev. şi ped. de art. 192 şi art. 336 C. Pen., urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri procedurale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ