Doi barbati sunt cercetati sub acuzatia de furt calificat dupa ce au furat doua vaci de la un cetatean.

Politistii au stabilit ca Vasile M., 21 de ani, din comuna Parava, a mers acasa la Nicolae S. din comuna Răcăciuni, sub pretextul că doreste sa cumpere un cal, oferind spre vânzare două bovine, despre care a afirmat ca îi aparțin.

Pe timpul nopții Vasile M. și Alin G., 26 de ani, tot din Parava, au mers în comuna Valea Seacă și au furat din anexa locuinței unui cetățean două vaci pe care i le-au vândut ulterior lui Nicolae S., din comuna Răcăciuni. Acesta, la rândul său a vândut una din vacile cumpărate, iar pe cealaltă a păstrat-o la locuința sa până în ziua ieri, când a predat-o organelor de poliție, care au restituit-o părții vătămate.

Față de Vasile M. s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Bacau cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ