La data de 09.08.2013, polițiștii din comuna Stănișești au fost sesizați de către Daniel I., de 43 de ani, din comuna Motoșeni, despre faptul că i-au fost sustrase un număr de 70 de baloți din paie de orz, de la locul lor de depozitare din comuna Stănișești.

În urma cerecetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au identificat cei 70 de baloți la locuința lui Florin C. din comuna Stănișești. Acesta a afirmat ca în dimineața zilei de 09 august a.c., doi bărbați, i-au oferit spre vânzare acei baloți, pe care i-a cumpărat, fără să știe că sunt furați.

Cei doi, Marius L. și Gheorghe H., au fost identificați și depistați de către polițiști și în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ