Mai multi copaci, unii aflati acolo de ani de zile, au disparut saptamâna trecuta din curtea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. Acestia se aflau in apropiere de Centrul de Transfuzii. Aici, muncitorii au toaletat câtiva arbori, iar un alt copac, destul de batrân, a fost pus la pamânt.

Cetateni ingrijorati de disparitia ireversibila a spatiului verde ne-au sesizat pe telefonul redactiei de acest fapt.

„De ce nu se ia nici o masura? Vom fi sufocati de betoane, ni se ia aerul si umbra. Si toaletarea inseamna la noi taiere. Vorbim de disparitia unor copaci care vor creste la loc in zeci de ani”, ne-a spus o bacauanca.

PUBLICITATE

Contactati telefonic, reprezentantii spitalului au spus ca s-a luat aceasta masura pentru ca arborii erau batrâni si unii ii puneau in pericol pe trecatori. Ieri, bucatile mari de lemn au fost luate de pe spatiul public si locul a fost curatat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Dispar, din pacate, din tot orasul. Motivatia cum ca ar fi batrani si ca ar pune populatia in pericol e o gogoasa. Si in zona Izvoare, unde locuitorii din zona se mai retrageau la un pic de verdeata, au venit lacustele si au taiat copacii, pe unii de tot, pe altii “toaletandu-i” cat sa lase in locul lor niste cioturi de 1 m, 1m jumate.
    Asta multumita programului de “amenajare spatii verzi”, pe bani publici, si care prevede taierea a 1200 de copaci! Asa cum unii ne “amenajeaza” padurile, asa au amenajat si astia zonele verzi ale orasului.

LĂSAȚI UN MESAJ