Jucării, dulciuri, voie bună și multă joacă. Așa ar trebui să fie o zi normală de 1 Iunie pentru orice copil, dar pentru Darius, Eduard si Anne Marie, trei frățiori care locuiesc într-o singură cameră închiriată alături de mama lor, Ziua Internațională a Copilului înseamnă altceva. Dorința lor cea mai mare este ca mamei lor să-i fie mai ușor și, dacă ar avea posibilitatea să o facă, i-ar cumpăra din banii lor o mașină de spalat rufe, renunțând din suflet la toate cadourile pe care orice copil și le dorește pentru a o ajuta.

Eduard si Darius au 11 ani și sunt gemeni, iar Anne Marie are 4 anisori, iar mama este totul pt ei, după ce tatăl i-a părăsit.

Deși Mirela, mama copiilor, a fost greu încercată de viață, ea fiind orfană și crescând într-un centru de plasament pâna la vârsta majoratului, iar familia ei nu este lipsită de grija zilei de mâine, ea este omul care se bucură și de puținul pe care îl are, dar mai ales de faptul că copilașii sunt sănătoși și ea poate munci. Mirela face curățenie în câteva scări de bloc, iar visul ei este să aibă un loc de muncă stabil, care să îi permită să le ofere copiilor mai mult decât o poate face acum.

Jandarmii băcăuani i-au cunoscut și au grijă de Mirela și de copiii ei de aproape patru ani, iar în mod constant îi viziteaza și îi ajută cu ce au nevoie. Astăzi, un jandarm inimos le-a dăruit o mașină de spălat rufe, precum și câteva cadouri pentru cei mici. Vom fi în continuare alături de ei și vom încerca să îi facem să simtă că aparțin unei familii la care pot apela oricând. La mulți ani, copii! Astăzi este ziua voastră!


PUBLICITATE