Din acest an, un elegant si foarte dotat centru after school si-a deschis portile parintilor foarte ocupati, si nu numai, dispusi sa-si educe copiii dupa tendintele moderne ale momentului. Astfel, AMI Kids Education din Bacau, amplasat pe strada Vasile Alecsandri, nr. 6, ofera celor interesati un nou mod de abordare a programului de dupa scoala.

„De altfel, copilele mele mi-au inspirat aceasta idee, de a destina un spatiu in care copiii sa aiba posibilitatea de a se simti ca acasa si de a-si deschide orizonturile cunoasterii si dezvoltarii personale”, a declarat Daniela Murgu, administrator al AMI Kids Education din Bacau. Printre avantajele oferite de AMI Kids Education notam, mai intâi, programul zilnic de functionare, de la 12,00 la 18,30, ceea ce presupune preluarea copiilor de la scoala, urmata de servirea meselor pregatite cu mare grija in bucataria proprie, asigurarea spatiilor pentru odihna, pregatirea temelor cu cadre didactice, precum si activitati extrascolare extrem de interesante si placute copiilor.

„Echipa intreaga de cadre didactice doreste o continuare a activitatii de la scoala. Prin urmare, ne aplecam cu constiinciozitate spre latura afectiva a copiilor, care, uneori, este lasata in plan secund. Si asta pentru a avea niste copii cât mai constienti de pericolele care-i inconjoara”, a explicat Valentina Solomon, cadru didactic la AMI Kids Education.

Centrul dispune de 4 sali de clasa, ficare dotata cu câte o tabla interactiva, conectata la internet, o bucatarie echipata cu aparatura de ultima generatie, sala de mese, grupuri sociale, 3 dormitoare spatioase perfecte pentru odihna copiilor pe timpul in care parintii sunt plecati din localitate, precum si o generoasa curte in care micutii se pot relaxa in sezonul cald.

„Educatia formala si informala se impletesc foarte frumos aici, pentru ca acest centru, de fapt, completeaza ceea ce se face la scoala. Copilul nu ramâne captiv, in afara programului scolar, la televizor sau pe tableta. Avantajul a ceea ce oferim noi, echipa care educa, in primul rând, copiilor aici, in absenta parintilor, este ca micutii invata sa relationeze, sa se autodisciplineze si sa-si faca temele singuri”, a precizat Nicoleta Zarnescu, cadru didactic.

Centrul after school AMI Kids Education este deschis inclusiv in perioada vacantelor, in intervalul orar 8,00 – 18,30. In plus, agenda de vara propune un program care completeaza portofoliul educational al copiilor, respectiv module saptamânale pe diverse teme (comportamentul, atitudinea, limbajul verbal si non-verbal): activitati in limba engleza, incluzând ore de limba si comunicare, efectuarea temelor de vacanta cu cadre didactice specializate, activitati sportive de doua ori pe saptamâna (inot, tenis, sah) si artistice (pictura, dans, muzica si teatru).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ