Poliţiştii moineșteni au desfăşurat, la data de 26 noiembrie a.c., activităţi suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

La data de 26 noiembrie a.c., polițiștii moineșteni au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

La finalizarea acțiunilor polițiștii au întocmit patru dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni de natură judiciară.

PUBLICITATE

Au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11 715lei, din care 27 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 3 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, o sancțiune la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și o sancțiune pentru încălcarea prevederilor altor acte normative.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ