Referinti oficiali din România sunt: conferentiar universitar doctor Toma Toader – Universitatea “George Bacovia”, conferentiar universitar doctor Dumitru Popa – prorector Universitatea “Apollonia”, profesor universitar doctor Pavel Abraham.

1

2

3

1 COMENTARIU

  1. felicitari d-le Botomei. Urmaresc cu deplin interes evolutia “procesului prin care treceti”. Ati reusit sa deranjati la culme sistemul profund corupt din justitie si politie.
    Faptul ca nu “ati aderat” la grupurile infractionale organizate, conduse de capii justitiei bacauane cu largul sprijin al DNA Bacau prin coruptul nr. 1 din frunte, a facut sa fiti invinuit de fapte care cu siguranta nu s-au intamplat.
    Pana mai de mult, visam sa ajung in structurile magistratilor procuri/judecatori, dar am avut ocazia sa aflu care sunt/erau preturile pentru a ajunge magistrat. Cand stai si te gandesti ca te judeca judecatori care si-au cumparat cu bani grei functia……e de la sine inteles ca oricine altcineva care ajunge sa le dea cu tifla-n nas devine dusmanul public nr.1. Cat priveste “competenta” d-lui Nucu Candet Gigi…..in materia avocatiala….cred ca ar mai trebui un pic ca cei care decid soarta baroului de avocatura bacau sa caute un presedinte mai competent. Succes in continuare si va dau un sfat (daca il puteti primi…) …Stiu ca stiti foarte multe despre marii corupti din varfurile politice ale judetului bacau asa cum stiti foarte multe multe despre coruptia din politia si justitia din Bacau. Cred ca ar trebui sa vorbiti mai mult si sa sati publicului “larg” pentru ca se pare ca undeva in romania unele servicii au inceput sa-si faca treaba…..au iesit de sub controlul politic (au fost dezlegati cainii de la gard…), O sa aveti multe surprize in urmatoarele luni….Fiti atent la descinderile ce vor avea loc….Mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here