Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacau organizeaza concurs pentru admiterea la studii universitare de doctorat, in luna septembrie 2013, in urmatoarele domenii fundamentale:

– ingineria mediului – 7 locuri cu finantare de la bugetul de stat subventionate prin granturi de studii si 1 loc cu taxa;

– inginerie industriala – 3 locuri cu finantare de la bugetul de stat subventionate prin granturi de studii si 1 loc cu taxa.

PUBLICITATE

Pot participa la concursul de admitere numai absolventii cu diploma de master sau echivalenta acesteia, indiferent de domeniul in care candidatul a obtinut diploma de licenta si cea de master.

Valoarea grantului de studiu se acorda lunar, pe o perioada de 3 ani, fiecarui student doctorand inmatriculat la forma cu frecventa, buget.

Candidatul admis la studii universitare de doctorat are pe intreaga perioada de desfasurare a acestui ciclu de studii calitatea de doctorand, calitate asimilata cu cea de asistent de cercetare sau asistent universitar, dupa caz.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ