Actrița Adriana Trandafir – supranumită de criticul teatral Ion Toboșaru ”magnifica Pasăre Măiastră a teatrului românesc”, va fi prezentă la Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” din Onești azi, vineri 23 noiembrie, de la ora 19.

Adriana Trandafir, cunoscută și ca… interpretă a romanței și a cântecului popular românesc va participa la lansarea de la Onești a albumului cu melodii spaniole ”Como Agredecer” ( ”Cum să mulțumesc”), ce a fost înregistrat de târg-ocneanul Robert George Aparaschivei la Casa de discuri ”Eurostar”.

La acest eveniment, la care sunt așteptați iubitorii muzicii de pe valea Trotușului, și-au anunțat participarea dirijorul Ciprian Gurgu și membrii Corului ”Cantores Animae” din Târgu Ocna (din care face parte protagonistul acestui CD), interpreți de muzică ușoară din Onești. De asemenea, au fost invitați la lansarea noului album primarii din mai multe localități trotușene și personalități ale vieții culturale de pe aceste meleaguri.

Menționăm că în urmă cu două săptămâni Robert George Aparaschivei a lansat la Magazinul ”Muzica” din București CD-ul ”Como Agredecer”, bucurându-se de prezența la acest eveniment a cunoscutului prezentator Octavian Ursulescu, a interpretului Marian Stere, a actriței Doina Ghițescu și a compozitorului Sergiu Cioiu (autor a numeroase șlagăre ale muzicii ușoare românești – ”Cântecul vântului”, ”Pentru cine”, ”Poarta sărutului”, care după 30 de ani petrecuți în străinătate, s-a reîntors în România).

Alte articole