Polițiștii de investigații criminale acționează pentru localizarea și reținrea unor persoane urmărite în temeiul legii. Ieri, doi bărbați, pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost depistați și încarcerați.

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au desfășurat activități specifice în vederea depistării unor persoane față de care instanțele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei închisorii.

În cadrul acțiunii polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o descindere imobiliară în municipiul Bacău, fiind depistat astfel un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia Judecătoria Bacău a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

PUBLICITATE

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de un an și opt luni, pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii de investigații criminale oneșteni au depistat și condus la Penitenciarul Bacău un localnic de 37 de ani, condamnat la pedeapsa cu închisoarea de Judecătoria Onești.

Bărbatul are de executat o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ