În ziua de 28.09.2015, la ora 12.30, pe DN 12A, la km 112+200m, in afara loc. Tg Trotus, s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

Un tânăr de 21 ani, din com. Slobozia Bradului, jud. Vrancea, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Tg. Trotus spre Onesti, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul directiei, a patruns pe acostament si apoi s-a rasturnat inafara carosabilului în partea dreapta a sensului sau de mers.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a unui tânăr în varsta de 28 de ani, din com Slobozia Bradului, jud Vrancea, pasager dreapta fata în autoutilitară care a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti, pentru îngrijiri medicale.

PUBLICITATE

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ si i s-au recoltat mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. urmând a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ