La data de 29.09.2015, în timp ce un bărbat de 46 ani, din comuna Sascut, jud. Bacau, conducea autoturismul pe DJ119 A, din directia E85 catre comuna Urechesti, ajungând in dreptul drumului comunal amplasat intre imobilele cu numarul 482 si 470, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers catre stanga, intrand in coliziune cu un alt autoturism condus de de un bărbat 42 ani din comuna Sascut, jud. Bacau, ce era angajat regulamentar in depăsirea acestuia.

Conducătorul auto de 46 ani, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, pentru îngrijiri medicale.

Deasemene conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat pentru ambiii, fiindu-le recoltate și mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, fapta prev. si ped. de art 196 Cod Penal.

Conducătorului auto de 46 ani I s-a retinut permisul de conducere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ