În data de 27.09.2015 in jurul orelor 21.25 un tânăr de 19 ani, domiciliat comuna Traian, în timp ce conducea autoturismul pe str.Calea Bârladului din mun. Bacau, pe directia de mers catre com.Traian ajungând in dreptul imobilului nr.248 B a surprins si accidentat o persoană de 73 ani, domiciliat in com. Ungureni sat. Bibiresti, rezultand vatamarea corporala a acestuia.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Bacau pentru îngriijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur in aerul expirat și i s-au recoltat mostre de singe. Victima nu a putut fi testata datorita starii de sanatate, acesteia recoltindu-i-se 2 mostre de singe in vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa, fapta prev si ped de art 196 C.P. S-a dispus reținerea permisului de conducere


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ