Un tanar din Comanesti, care a incercat sa fure borseta unui batran de 69 de ani, a fost depistat de politsitii din localitate.

Polițiștii din Comănești au fost sesizați ieri, în jurul orei 11.00, de către D. Ghiţă, de 69 de ani, despre faptul că, în timp ce se afla pe o bancă in parcul din localitate, un barbat a încercat să-l deposedeze de o borsetă ce se afla pe bancă în care avea acte şi bani, după care a fugit spre autogara Comăneşti.

În baza semnalmentelor suspectului polițiștii l-au depistat în scurt timp, pe strada Republicii din Comănești, pe C. Cristinel, de 38 de ani, din localitate.

PUBLICITATE

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări față de C. Cristinel, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt calificat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ