Lucrarile pe strada Stefan cel Mare se apropie de final / foto: Liviu Maftei

Constructorul care lucreaza pe strada Stefan cel Mare a ridicat gurile de canal la nivel, deocamdata doar pe un sens de mers, urmând ca pâna la sfârsitul acestei saptamâni aceasta parte a lucrarii sa fie gata.

Deja a inceput turnarea stratului de uzura pe carosabil, iar daca vremea va continua sa fie la fel de buna, intregul proiect s-ar putea incadra, pentru prima data, in calendarul stabilit.

„Cred ca in 4-5 zile finalizam lucrarile pe carosabil. In paralel, se lucreaza la bransamentele la reteaua de apa, urmând ca pe masura ce acestea sunt finalizate, muncitorii sa vina din urma cu montarea pavelelor.”
Romeo Stavarache, primarul Bacaului

Daca la inceput se vorbea despre construirea unui sens giratoriu la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Mioritei, 9 Mai si Vadu Bistritei se pare ca acest proiect a cazut, asta pentru ca un giratoriu ar trebui dublat tot de semafoare si ar putea chiar sa incurce mai mult traficul decât sa-l fluidizeze. Lucrarile de pe strada Stefan cel Mare sunt in garantie 5 ani, timp in care constructorul va face toate reparatiile pe cheltuiala proprie.

Asocierea de firme SC Electroaxa SRL Suceava si SC Symmetrica SRL Suceava sunt cele doua societati care au lucrat pe aceasta artera, pentru 8 milioane de lei. Santierul a inceput in luna martie anul acesta, iar termenul de finalizare a investitiei este 31 decembrie 2015. Potrivit cifrelor de trafic, pe aceasta strada circula zilnic 8000 de autovehicule.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Si ?! Urale? Ar trebui sa fim mandri si multumiti ca s-a respectat un (adica numai unul !) termen de executie?

    Oricum nu contracareaza faptul ca Milcov este in reparatie de nu mai stiu cand ..sau ca buboiul giratoriu de la 9 Mai – Unirii, dublat cu semafoare blocheaza circulatia? Aveti idee cam cat a costat nebunia aia ?

LĂSAȚI UN MESAJ