2 octombrie 2023

A inceput turnarea stratului de uzura pe strada Stefan cel Mare

HomeActualitateA inceput turnarea stratului de uzura pe strada Stefan cel Mare

A inceput turnarea stratului de uzura pe strada Stefan cel Mare

Constructorul care lucreaza pe strada Stefan cel Mare a ridicat gurile de canal la nivel, deocamdata doar pe un sens de mers, urmând ca pâna la sfârsitul acestei saptamâni aceasta parte a lucrarii sa fie gata.

Deja a inceput turnarea stratului de uzura pe carosabil, iar daca vremea va continua sa fie la fel de buna, intregul proiect s-ar putea incadra, pentru prima data, in calendarul stabilit.

„Cred ca in 4-5 zile finalizam lucrarile pe carosabil. In paralel, se lucreaza la bransamentele la reteaua de apa, urmând ca pe masura ce acestea sunt finalizate, muncitorii sa vina din urma cu montarea pavelelor.”
Romeo Stavarache, primarul BacauluiDaca la inceput se vorbea despre construirea unui sens giratoriu la intersectia strazilor Stefan cel Mare cu Mioritei, 9 Mai si Vadu Bistritei se pare ca acest proiect a cazut, asta pentru ca un giratoriu ar trebui dublat tot de semafoare si ar putea chiar sa incurce mai mult traficul decât sa-l fluidizeze. Lucrarile de pe strada Stefan cel Mare sunt in garantie 5 ani, timp in care constructorul va face toate reparatiile pe cheltuiala proprie.

Asocierea de firme SC Electroaxa SRL Suceava si SC Symmetrica SRL Suceava sunt cele doua societati care au lucrat pe aceasta artera, pentru 8 milioane de lei. Santierul a inceput in luna martie anul acesta, iar termenul de finalizare a investitiei este 31 decembrie 2015. Potrivit cifrelor de trafic, pe aceasta strada circula zilnic 8000 de autovehicule.

Alte titluri
Alte titluri

Universitățile băcăuane au deschis un nou an academic

Deschiderea anului universitar la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău:...

FSC derulează perioadă proiecte pentru tineri și bunici

„Tânăr de succes în comunitatea mea” și „Cu drag...

Incendiu în comuna Filipeni, satul Slobozia – Anexă cu plante furajere distrusă

Sâmbătă, 30 noiembrie, Garda de Intervenție a fost alertată...

Incendiu devastator la o locuință din municipiul Bacău

În cursul serii trecute, în data de 1 octombrie,...

Ultimele știri