30 aprilie 2024
ActualitateSe amână decizia cu privire la suspendarea din PMP a lui Constantin...

Se amână decizia cu privire la suspendarea din PMP a lui Constantin Scripăț

Consiliul Executiv Național (CEN) al Partidului Mișcarea Populară întrunit marți la București s-a încheiat fără a analiza propunerea de suspendare din partid a președintelui organizației municipale a PMP Bacău, Constantin Scripăț.

„Pe ordinea de zi nu s-a luat în discuție cazul meu. Au fost dezbătute probleme mult mai importante care țin de partid. Oricum, decizia trebuie să vină de la București. Până atunci nu-mi rămâne decât să demontez declarațiile mincinoase care stau la baza propunerii suspendării mele din partid. În ceea ce privește susținerea mea pentru proiectele Bacăului, vă spun că nu am să mă împotrivesc niciodată dezvoltării unor proiecte vitale pentru oraș”, declară Constantin Scripăț.

Constantin Scripăț este viceprimar al municipiului Bacău și președinte al organizației municipale a PMP. El a fost acuzat de colegii de partid că susține proiectele promovate de PSD, deși ar trebui să fie în opoziție.



În apărarea lui, Constantin Scripăț spune că unii înțeleg greșit opoziția, iar după părerea acestora, el ar trebui să zică „NU” la toate proiectele Consiliului Local.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri