30 aprilie 2024
ActualitateDepistaţi de poliţişti la volan sub influenţa alcoolului

Depistaţi de poliţişti la volan sub influenţa alcoolului

Poliţiştii au depistat în trafic doi conducători auto care s-au urcat la volan în stare de ebrietate,neconştientizând pericolul la care se expun atât pe ei, cât şi pe ceilalţi participanţi la trafic.

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 018.30, poliţiştii din Comăneşti au oprit un autoturism care se deplasa pe DN 2G, în localitatea Scorţeni.
Din verificări s-a stabilit ca autoturismul era condus de un localnic de 54 ani, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat valoarea de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul din Comăneşti pentru recoltarea mostrelor biologice şi stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control trafic rutier, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 56 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Iosif Cocea.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri