30 aprilie 2024
Unde fugim de acasă?Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Duminică, 12 noiembrie, este o zi plină de evenimente. De la ora 11.00, la Teatrul Municipal Bacovia, copiii pot viziona spectacolul „Hainele cele noi ale Împăratului”, dramatizare de Ciprian Huțanu, după Hans Christian Andersen, iar de la ora 18.00, pe aceeași scenă se va juca spectacolul de comedie „Prenumele” de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere, în regia lui Răzvan Săvescu.

În Mixology Pub din Bacău, de la ora 19.00, publicul poate viziona, de asemenea, un spectacol de teatru, producție independentă însă, marca Teatru de Kartier. Este vorba despre piesa „Uăi-Fi”, o comedie de Vali Bolat, în interpretarea actorilor Radu Vasiliu și Dragoș Stan.

Amatorii de Stand-Up Comedy sunt așteptați duminică în Mauro` S Pub din Bacău, la reprezentația susținută de Nae Nicolae și Fulvio Balboni. Spectacolul este programat pentru orele 20.00.



Tot duminică, de la 19.00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan”, Direcția 5 & Alina își invită fanii la un concert extraordinar în cadrul căruia trupa își va lansa albumul Happy Day.

__________________________________
În tradiția serilor de folk de la Villa Borghese din Bacău, vineri, 10 noiembrie, de la orele 20.00, aici vor susține un concert inedit, de lansare a albumului „Toamna Brun”, artiștii Ovidiul Mihăilescu și Liviu Ciulei.

Ovidiul Mihăilescu și Liviu Ciulei

La Villa Borghese, sâmbătă seară, 11 noiembrie, iubitorii de blues sunt așteptați la un concert intitulat Blues – Pian, Tobă, Bas și Tibi, susținut de artiștii Florin Bejan, Iulian Țuțaniș, Florin Lungu și Tibi Ioniță.

Sâmbătă seară, de la ora 20.00, la Berăria cu Noroc din Bacău este un frumos concert susținut de ThisCover Band, sub numele Black Saturday.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri