Polițiștii din Bacău au indisponibilizat 30000 de țigarete de contrabandă de la un sucevean. Cel în cauză a fost reținut și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă

La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 9.30, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DN 2, în comuna Sascut, un sucevean de 46 de ani, care transporta cu un autoturism țigarete cu marcaje fiscale de Ucraina.

Cercetările au fost preluate de către polițiștii de investigarea fraudelor, care au identificat în autoturism, în spații special amenajate, 1000 de pachete de țigări cu timbre de Ucraina și 500 de pachete de țigări fără timbru de acciză.

Cele 30 000 de țigarete au fost ridicate în vederea cercetărilor, iar față de bărbatul de 46 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ