Polițiștii de investigarea fraudelor au desfășurat la data de 09 august a.c., o acțiune pentru verificarea legalității comercializării și transportului produselor de panificație.

Astfel, polițiștii l-au depistat pe T. Viorel din Buhuși, în timp ce transporta cu un autovehicul, în comuna Blăgești, cantitatea de 250 de franzele, fără a deţine documente legale.

Cel în cauză a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3000 de lei și i-a fost confiscata suma de 250 de lei, care reprezenta contravaloarea produselor.

PUBLICITATE

De asemenea, polițiștii au depistat, tot pe raza comunei Blăgești, un autovehicul aparținând unei societăți comerciale, în care se transporta cantitatea de 225 de franzele și 90 de diverse tipuri de produse de panificație, fără documente legale.

Administratorul societății în cauză a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 5000 de lei și i-a fost confiscată suma de 343 de lei care reprezenta contravaloarea produselor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ