Nu mai puțin de 14 șoferi au rămas fără permis într-o singura ora pe E85, în zona în care a avut loc accidentul tragic de duminică, soldat cu șapte decese.

Polițiștii au ridicat permisele de conducere eliberate de autorități din România, Marea Britanie, China, Italia și Ungaria pentru depășirea vitezei maxime cu mai mult de 50km/h.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook “Polițiștii au umor“:

România, Marea Britanie, China, Italia, Ungaria….Nu, nu este un team building, sunt țările din care provin cei 14 conducători auto rămași pietoni azi pe D.N. 2, în jud. Bacău, în urma nerespectării vitezei legale. În cât timp credeți că a fost strânsă această “chintă royală”? În fix #60 de minute! La fiecare aproape #5 minute un șofer a încălcat limita de viteză cu peste 50 de km./h pentru tronsonul de drum pe care au fost depistați!! Știți care este culmea ironiei? S-a întâmplat fix după accidentul tragic de pe același tronson de drum, unde au decedat 7 persoane, doi dintre aceștia fiind copii. Încă vi se par prea dure sancțiunile? Credeți că a înțeles cineva ceva?PUBLICITATE