Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA) scoate la concurs pentru anul universitar viitor 600 de locuri bugetate si 400 de locuri cu taxa.

Potrivit unui comunicat al SNSPA, pentru eventualele locuri ramase neocupate in vara se va organiza o sesiune de admitere in luna septembrie.

SNSPA are un portofoliu format din 9 programe de studii universitare de licenta, peste 40 de programe de studii universitare de masterat si patru programe doctorale. La forma de invatamânt cu frecventa (IF), admiterea se face pe baza unui examen scris, taxa anuala de scolarizare la studii de licenta fiind la aceasta categorie de 2.400 lei.

PUBLICITATE

La Facultatea de Administratie, concursul de admitere va avea loc in 26 iulie, iar rezultate vor fi afisate pe 27 iulie. Conditii de admitere sunt: 80% nota obtinuta la examenul scris si 20% media examenului de Bacalaureat. Examenul va fi scris (tip grila), la alegerea candidatului, dintre urmatoarele discipline: Economie, Geografie, Istorie, Limba româna sau Limba engleza.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ