Primarului Stavarache i s-a facut rau in sala de judecata. DNA urma sa ceara arestarea lui

Autor: | 01/03/2016 Sectiunea Eveniment 17
_MAF4486

Primarului Bacaului i s-a facut rau, marti, in sala de judecata, in timpul procesului in care este judecat pentru mai multe infractiuni de luare de mita.

Sedinta de judecata a fost suspendata pentru câteva minute, timp in care Romeo Stavarache a primit ingrijiri medicale din partea echipajului unei ambulante, chemate la Tribunal. In cele din urma, s-a decis ca edilul sa fie transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, motivat de faptul ca tensiunea acestuia avea o valoare foarte mare.

Marti, dupa audierea denuntatorilor, procurorii DNA ar fi urmat sa ceara arestarea preventiva a lui Stavarache, pe motiv ca acesta ar fi incalcat conditiile controlului judiciar.

Mai precis, ca ar fi luat legatura cu martorii din dosar, angajati in primarie. La dosar a fost depus un referat al DNA in acest sens, insa propunerea nu s-a mai discutat.

Dupa ce echipajul de pe ambulanta l-a preluat pe primar, instanta a dispus si sistarea audierilor, dar si amânarea discutiilor pe marginea inlocuirii controlului judiciar cu o alta masura.

Si asta dupa ce avocatul primarului, Antoniu Obancia, a cerut un termen pentru ca Stavarache sa fie prezent in instanta si sa se poata apara. Instanta a decis ca propunerea de arestare preventiva sa fie analizata joi, 3 martie.

In situatia in care Stavarache va ramâne internat, propunerea se va judeca in prezenta avocatului sau, asa cum prevede legea.

Propunerea procurorilor vine ca urmare a unei sesizari facute de secretarul primariei, Ovidiu Popovici, privind incalcarea conditiilor controlului judiciar de catre Romeo Stavarache, in ceea ce priveste comunicarea cu martorii din dosar.

ambulanta

UPDATE

Primarul municipiului Bacău, Romeo Stavarache, a fost internat în secția de cardiologie a Spitalului Județean (SJU) Bacău.

“Primește tratament adecvat după ce medicii au constatat că avea la internare o tensiune foarte mare, de 202 — 119 mm/Hg (na mm/coloană de mercur), urmând a fi monitorizat permanent cel puțin în următoarele două-trei zile”, a declarat, pentru AGERPRES, Mirela Romaneț, purtător de cuvânt al SJU Bacău.


17 Comentarii la “Primarului Stavarache i s-a facut rau in sala de judecata. DNA urma sa ceara arestarea lui”

 1. Cetățean Bacauan
  01/03/2016 at 5:01 PM #

  Gata…cand il ascunde,se îmbolnăvește.Dar cand a lasat fosfogipsul de la cic sa ne îmbolnăvească pe noi toți,cetățeniile acestui oraș.Cum e?Ha?El si cu acoliți lui…

 2. Ionut
  01/03/2016 at 5:35 PM #

  Draga cetatean bacauan,daca nu cunosti nu acuza inainte precum babele pe sant! Documenteaza-te mai intai si vb dupa ce iesi din bautura! Deseurile nu sunt vina lui!

  • Cetățean Bacauan
   01/03/2016 at 8:18 PM #

   Suna-l pe Stavarache.Zii ca esti bine sănătos si ureaza-i succes la alegerii.Nici unul nu e vinovat.Totii sunt “curați”.Ma scuzi domn Ionut.Totusi,daca ai timp sa te uiti la Romania te iubesc si ai sa vezi toată povestea.Cum banii tai,ai noștri si a băcăuanilor sau dus…Ca aveam reziduuri nocive si faptul ca ne vom imbolnavii noi si copii noștri.Ca asa zisul noul spital nu e gata si nici nu va fii gata nici de acum încolo…Nu uita ca toți sunt vinovații pentru ce se întâmpla in orașul asta.Nu tin partea nimănui si nici nu sunt APARȚINĂTOR politic de niciunui partid.Cu stima don Ionut

 3. Eugen
  01/03/2016 at 6:45 PM #

  Draga Ionut, tu dai dovada de o baba din sant, de unde stii ca omu e in bautura? Desesurile nu sunt vina lui intr-adevar e vina sistemului condus de el precum nici cainii vagabonzi nu sunt vina lui, nici santierele interminabile din oras, nici fondurile europene pierdute pt diverse investitii care acuim trebuiesc acoperite cu bani d ela buget! Nu are decat o vina ca e primar si cum naiba se face ca la toti li se face rau cand sunt jude ati sau cand aud de DNA?

 4. anca
  01/03/2016 at 8:04 PM #

  Nu ,nu sunt vina lui deseurile pentru ca el este un deseu uman

  • Cetățean Bacauan
   01/03/2016 at 8:48 PM #

   Ce rea sunteti Doamna Anca…:-)))

 5. Stefan
  01/03/2016 at 8:25 PM #

  De ce se incearcâ influentarea justitiei cu noi arestari.Lasati sa vedem decizia magistratilor.Am inteles pina acum primarul nu a fost arestat pe probele prezentate de DNA ci doar pe incalcarea controlului judiciar.DNA nu suportâ infringerea preconizată.Pe 3 martie miting in fata Tribunalului.

 6. nicu
  01/03/2016 at 8:47 PM #

  Acolo a fost o manareala mafiota marca Stavarache-Niculae si ai lor acoliti.
  Iata Niculae este arestat, urmeaza, ghici cineee…eee?
  De acord cu cetateanul bacauan, lu’asta micu i se face rau asa deodata in sala de judecata, dar cand e pe fotoliul de primar si cand lua spagile nu-i era rau?

  • Cetățean Bacauan
   01/03/2016 at 9:38 PM #

   E o filmare in care arata,cum el merge tare sprinten la aflarea vestii ca a reușit sa ducă de nas JUSTIȚIA ROMANĂ.

 7. anca
  01/03/2016 at 8:50 PM #

  Da in mod sigur vor face miting salariatii primariei sa l ia odata

 8. dan
  01/03/2016 at 8:57 PM #

  e bun de transferat la teatru…are talente actoricesti

 9. cosmin
  01/03/2016 at 9:06 PM #

  sa facem miting in fata primariei si sa l intrebam pe primarul nu tin minte ce spagi a mai luat in ultimul timp

 10. MAgirescu Florin
  01/03/2016 at 9:16 PM #

  WOW,domnu ionut postac stavarakian!
  😆 cum mama naibii la toti mafiotii astia li se face rau cand se afla in sala de judecata?imi miroase a facatura! de ce nu li se face rau cand fura, macar mustrari de constiinta acolo ceva…

 11. Ionut
  01/03/2016 at 9:47 PM #

  Toate prostiile de la tv le puneti in aplicare aici! Copy-paste! Babele de pe sant!

 12. Ionut
  01/03/2016 at 9:49 PM #

  Locuiesc in zona deseurilor si am vazut multe de care nu apar la tv!

  • Cetățean Bacauan
   01/03/2016 at 9:54 PM #

   Ionuț tata.Tu sa fii sănătos!

 13. Eugen
  01/03/2016 at 11:54 PM #

  Ionut baiat cu inima mare, daca locuiesti in zona deseurilor vezi sa nu te amesteci intre ele!!! si atunci iti urez respiratie placuta mai ales cand bate puternic vantul din acea zona!!

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!Prima pagina

pagina1
Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna