Ziua de joi, sarbatoare legala nelucratoare, conform prevederilor din Codul muncii va fi recuperata printr-o sâmbata cu program normal în ziua de 24 august 2013 sau se va prelungi corespunzator timpul de lucru pâna la data de 30 septembrie 2013.

De mentionat ca programul de lucru cu publicul al Oficiului National al Registrului Comertului (ONRC) si al oficiilor registrului comertului de pe lânga tribunale se va desfasura normal, vineri, 16 august, între orele 8.00- 16.00, potrivit unui comunicat ONRC.

Decizia a fost luata pentru a veni în sprijinul solicitantilor de servicii, avându-se în vedere Procedura privind acordarea ajutoarelor de minimis pentru investitiile realizate de întreprinderile mici si mijlocii.

Totodata, s-a avut în vedere si respectarea termenelor de solutionare/eliberare a cererilor de înregistrare depuse la oficiile registrului comertului de pe lânga tribunale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ