– temperatura caniculara i-a tinut in casa pe bacauani – doar autoritatile locale, militarii din Garnizoana Bacau si câtiva bacauani au cântat imnul in Piata Tricolorului

Chiar daca manifestarile dedicate Zilei imnului national au debutat la ora 9.00, bacauanii au rezistat cu greu sub soarele arzator.

Temperatura caniculara a facut ca aerul sa fie greu de respirat inca de dimineata, iar putinii bacauani care au asistat in trecere la activitate, s-au ascuns mai mult la umbra copacilor sau a teraselor din zona.

PUBLICITATE

Au sustinut alocutiuni in fata auditorului autoritatile locale, dupa care membrii Ansamblului Folcloric “Plaiuri Bacauane” de pe lânga Cercul Militar Bacau, au incins câteva jocuri populare, spre deliciul spectatorilor.

Pe acordurile Muzicii Militare, prof. Florin Blaj a intonat imnul national al României. El a fost sustinut de pe margine de câtiva bacauani, iar la final, prestatia acestuia a fost rasplatita cu aplauze. Deliciul diminetii l-a facut dansul popular interpretat de prichindeii de la Gradinita “Pinochio”.

Micutii dansatori erau imbracati in costume nationale impecabile, iar pasii timizi si usor nesiguri, au smuls zâmbete si aplauze.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ