Scoala Gimnaziala „Alecu Russo” a aniversat 40 de ani de la infiintare. La manifestarile organizate cu aceasta ocazie au fost prezenti fosti profesori ai scolii, parinti, elevi si reprezentanti ai Societatii de Stiinte Istorice, filiala Bacau.

Cu aceasta ocazie, a fost lansat si numarul XIV al revistei de istorie „Zargidava si monografia arheologica”, de Ioan Mitrea, o revista premiata de Societatea de Siinte Istorice, care are printre colaboratori academicieni, profesori universitari de la universitatile din Iasi, Bucuresti, Constanta, Oradea, Chisinau, New York.

Prof. Livia Liliana Sibisteanu a prezentat monografia arheologica „Asezarea medievala timpurie de la Stefan cel Mare – Gutinas”, aparuta la Editura Magic Print, Onesti si sponsorizata de aceasta editura. Manifestarile s-au incheiat printr-un program artistic sustinut de prescolarii si scolarii scolii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ