– luna august a fost una “de foc” pentru angajatii Serviciului Inmatriculari auto – in ultimele trei saptamâni, bacauanii au dat navala la ghisee pentru a-si schimba placutele de inmatriculare, pentru a radia masini sau a solicita numere provizorii

Aglomerarile din luna august si-au pus amprenta si asupra personalului din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau. Vineri, 26 august, a fost cea mai solicitanta zi atât pentru personalul SPCRPCIV Bacau, cât si pentru bacauanii care au stat ore in sir la cozi interminabile.

Intr-o singura zi, s-au facut peste 1.000 de operatiuni in cadrul serviciului amintit. Parca pe ultima suta de metri, toata lumea a vrut sa preschimbe permise, sa inmatriculeze masini, sa radieze autovehicule sau sa obtina autorizatii provizorii de circulatie. Desi programul de lucru a fost depasit cu mult datorita aglomeratiei, functionarii de la ghisee nu au plecat acasa pâna nu au rezolvat ultima solicitare.

“Probabil ca mare parte din cei care au venit la noi zilele acestea erau pe final de concediu. Cred ca mai bine de jumatate dintre solicitanti erau bacauani care muncesc peste hotare si au profitat de vacanta ca sa-si puna in ordine documentele. Unii si-au radiat masinile, altii si-au cumparat masini si au venit pentru placute de inmatriculare noi sau numere provizorii. Cert este ca am tinut colegii la serviciu pâna la ultimul venit pentru a le putea rezolva oamenilor problemele”, declara comisar sef Constantin Mihaescu, seful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Bacau

Contravaloarea placutelor cu numere de inmatriculare si a celor de autorizatie provizorie se plateste in continuare la ghiseele SPCRPCIV Bacau, odata cu predarea documentelor. Numerele de inmatriculare date la rând costa 40 de lei, placutele care au combinatii preferentiale sunt 85 de lei, iar pentru autorizatiile provizorii se plateste 40 de lei. Luni, 29 august, atmosfera de lucru era mai degajata la ghisee, semn ca mare parte dintre stranieri, fie au plecat inapoi peste hotare, fie si-au rezolvat problemele.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ