Ierusalimul modern este unul dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute oraşe din Orientul Mijlociu, un loc pentru care de-a lungul mileniilor s-au dus razboaie şi bătălii cumplite. Cei care vizitează astăzi Ierusalimul vor găsi un oraş care în mare parte s-a schimbat mult prea puţin faţă de cum arăta cu secole în urmă. Partea veche a oraşului, plină de biserici, sinagogi, moschei, locul unde se găseşte şi Zidul Plângerii, este în permanenţă foarte aglomerată, credincioşii din întreaga lume venind aici în pelerinaj.

Însă Ierusalimul nu este doar un oraş sfânt, ci şi un loc unde vei găsi un număr impresionant de magazine şi pieţe, unde poţi da peste adevărate chilipiruri. Vei avea nevoie de câteva zile bune pentru a descoperi măcar câteva dintre cele mai bune prăvălii şi pieţe, pentru că oferta este impresionantă, pasiunea pentru negociere a vânzătorilor e deja legendară, iar preţurile pot varia foarte mult. Tocmai din acest motiv oferim o excursie de 5 nopţi în Orasul Sfânt (cu toate serviciile si taxele incluse).

Vino în Arena Mall în perioada 1-25 aprilie 2019, cumpără unul sau mai multe produse în valoare de minim 100 lei (pe acelaşi bon fiscal) şi completează talonul de participare primit de la lucrătorul comercial al magazinului din care ai făcut cumpărături. Pasul final este să depui talonul în urna special amenajată (parter, lângă fântâna arteziană) şi vei intra automat în cursa pentru câştigarea unui sejur pentru 2 persoane la IERUSALIM!

La această tombolă poate participa orice persoană fizică, de cetăţenie română, cu domiciliul în România, cu vârsta peste 18 ani, care a intrat în posesia talonului şi care îndeplineşte, în mod cumulativ, următoarele condiţii:

a) să facă cumpărături de cel puţin 100 lei în cadrul magazinelor participante din incinta Arena Mall în perioada 1 – 25 aprilie – perioada campaniei. Condiţia absolut obligatorie este ca suma de 100 lei să fie pe un singur bon fiscal;

b) să completeze talonul de participare primit la unul din magazinele participante la Campania „Vine vine… Iepuraşul” cu datele personale corecte;

c) să respecte prevederile prezentului regulament precum şi orice alte indicaţii date de Organizator în vederea desfăşurării în condiţii normale a concursului.

Data limită de depunere a taloanelor este 25 aprilie, ora 21:00. Vor fi considerate valide acele taloane de participare care sunt completate în mod lizibil.

PERIOADA CAMPANIEI: 1 – 25 aprilie 2019

EXTRAGEREA PREMIULUI: 26 aprilie 2019

Data exactă a excursiei va fi stabilită de comun acord, între Arena Mall şi câştigător. Premiul nu este transmisibil şi include accesul la punctele turistice de interes.

Regulamentul de participare și alte informații pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |

Alte articole