Meteorologii au emis o informare conform careia vremea se raceste incepând de astazi si va deveni deosebit de rece in zilele urmatoare. In sfârsit, vor aparea si ninsorile. Fenomenul este provocat de un val de frig siberian, care intra in Moldova astazi, dupa care va cuprinde toata tara si se va mentine pâna cel putin de 3 ianuarie.

Marti, 29 ianuarie, in Bacau, temperaturile minime coboara pâna la -6 grade, iar maximele nu mai depasesc 3 grade. De asemenea, apar ploi reci si ninsori. Miercuri, 30 decembrie, cerul va fi variabil, iar temperaturile cobora si mai mult, intre -8 grade noapte si -2 grade ziua.

In ultima zi din 2015 si in prima zi din 2016 e ger de-a binelea pe timpul noptii, când se vor inregistra -14 grade. Pe 2 si 3 ianuarie, temperaturile se mentin la -4 grade ziua, iar noaptea in jur de -9 grade. Nu sunt prognozate ninsori in aceste zile. De luni incepe sa fulguiasca si temperaturile mai urca 3-4 grade.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ