Biroul viceprimarului USR PLUS al Bacăului, Cristian Ghingheș, a fost mutat din sediul Primăriei prin dispoziția primarului USR PLUS al Bacăului, Lucian – Daniel Stanciu – Viziteu. Ghingheș va trebui să se mute, astăzi, la marginea orașului, la Centrul de Afaceri și Expoziții deținut de municipalitate.

„Decizia este a primarului, neîntemeiată pe vreo dispoziție legală și mi-a fost comunicată întâi verbal, apoi printr-o notă internă din care aflu că odată cu mine se mută și doamnele de la compartimentul Audit public intern, aflat, conform Regulamentului de Organizare și Funcționare, în subordinea directă a primarului pentru buna administrare a veniturilor şi cheltuielilor publice, perfecţionând activităţile instituției”, a anunțat viceprimarul Ghingheș pe Facebook.

„Acum, dacă mă exilează la marginea orașului, are impresia că mă umilește și că mă izolează de funcționarii primăriei. Nici vorbă, țin steagul sus în continuare, voi taxa toate derapajele, voi continua să pun pe circuit problemele cetățenilor și să urmăresc rezolvarea lor până la capăt. Mulțumesc pe această cale tuturor oamenilor buni din Primăria Bacău ce nu pleacă urechile la copilăriile primarului, acționând cu responsabilitate pentru rezolvarea problemelor pe care le preiau de la cetățeni și le aduc în atenția aparatului de specialitate”, mai spus Cristian Ghingheș.

El spune că, chiar dacă teoretic biroul său se mută la CAEx, faptic va fi în stradă zi de zi, monitorizând treburile publice, ducându-și proiectele mai departe.

„La plecare, în biroul de la etajul 3 i-am lăsat primarului în primăria pe care are impresia că o gestionează pe persoană fizică o serie de suveniruri: programul cu care am candidat împreună în septembrie 2020 afișat pe calculator, două pliante cu micșorarea taxelor (pe care de rușine eu, cel puțin, nu am promovat-o nicio secundă), contractul cu băcăuanii și… o hartă fizică a orașului pentru că uneori chiar dă impresia că are mare nevoie de ea”, a mai declarat viceprimarul.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE