2 martie 2024
ActualitateVicepreședintele ALDE, ministrul Andrei Gerea, întâlnire cu liderii ALDE Bacău

Vicepreședintele ALDE, ministrul Andrei Gerea, întâlnire cu liderii ALDE Bacău

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea, ministrul Energie, IMM-urilor și Mediuli de Afaceri, și copreședintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu s-au întâlnit, luni, 12 octombrie, cu primarii, viceperimarii și conducerea filialei ALDE Bacău, în frunte cu Viorel Toma și Constantin Avram, copreședinții filialei.

Vicepreședintele ALDE a transmis mesajul partidului de la centru și a purtat discuții informale cu liderii de la Bacău. Andrei Gerea s-a declarat mulțumit de evoluția filialei, de faptul că fuziunea este ca și realizată și, în același timp, le-a cerut colegilor săi o activitate intensă în județ. Oficialul a reiterat, în același timp, sprijinul guvernamental și politic pentru investițiile din județul Bacău.

De altfel, întâlnirea politică a fost precedată de prezența la inaugurarea Stației de Comprimare Roman, investiție a Societății Naţionale de Gaze Naturale Romgaz SA, prin sucursala Mediaș, în județul nostru. Prin implementarea comprimării pe Structura Roman, va fi accesat un volum de 500 milioane metri cubi de gaze, facilitând accesul gazelor în Sistemul Național de Transport (SNT) în contextul menținerii unei presiuni ridicate pe o perioadă îndelungată de timp.Valoarea investiției este de aproximativ 13 milioane de euro.

“Mă bucur că am găsit aici o filială puternică și îi felicit pe domnii Toma și Avram. Am înțeles că la Bacău nu sunt probleme mai ales după schimbările recente, fuziunea fiind realizată de fapt, deși mai este nevoie și de avizul oficial al comisiei de la nivel central.

Desigur, mai este mult de muncă, mai ales că ALDE dorește să se consolideze ca al treilea partid la nivel național. Sunt convins că cetățenii județului care cred în doctrina liberală, care au înțeles că ALDE reprezintă cu adevărat liberalismul în politica românească, au o opțiune viabilă la alegerile de la anul în contextul în care s-a dovedit ce fel de politică și oameni au promovat cei din PNL-PDL. ALDE are șansa să rămână cel puțin al treilea partid în Bacău. Eu îmi doresc chiar o poziționare mai bună, pentru că există potențialul necesar”, a precizat Andrei Gerea.

La rândul lor, Viorel Toma și Constantin Avram au subliniat că obiectivul ALDE Bacău este acela de a obține un scor la alegerile din 2016 care să plaseze filiala între primele din țară.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri