Unul din cei mai cunoscuți comăneșteni – Ionuț Iftimoaie, fost sportiv de performanță la K 1, trece acum prin clipe foarte grele. Aflat în Madagascar, unde filma o emisiune pentru un cunoscut post de televiziune de la noiel a primit vestea tristă a încetării din viață a tatălui său.

Ionuț Iftimoaie a fost nevoit să părăsească în grabă filmările și a venit la Comănești pentru a-l conduce pe ultimul drum pe tatăl său.

”Mi-e greu să accept… dar trebuie! Odihnește-te în pace tăticule!”, a scris Ionuț Iftimoaie pe pagina unei rețele de socializare. La aceste rânduri ”au curs” peste 700 de mesaje de condoleanțe, multe dintre ele cu cuvinte de încurajare pentru ca Ionuț Iftimoaie să treacă peste această încercare. Un mesaj profund pentru cel dispărut (”Drum lin printre îngeri”) arată dragostea locuitorilor orașului Comănești dar și compasiunea , între mesaje fiind insemnate și cuvintele ”când îți pierzi un părinte simți că îți pierzi rădăcina!”

Menționăm că Ionuț Iftimoaie s-a retras din cariera sportivă în urmă cu doi ani, după un meci disputat în fața a 30 000 de spectatori . În august 2016 el l-a învins la Comănești pe campionul mondial Jorge Loren, în Gala Superkombat.

Alte articole