220 de copii din satul Tuta (comuna Tg. Trotus) au participat la campusul “Vara impreuna”. Razele de bucurie si veselie ale acestei veri i-a facut pe participanti sa invete multe lucruri, fapt ce a adus o mare bucurie parintilor acestora.

Astfel alaturi de cântece si de frumoase jocuri, copiii au participat la Sf.Liturghie la care li s-a prezentat parabola “Suflet de copil intre bine si rau”. Cu multa pasiune pentru teatru, ei au asistat la prezentarea scenetei “Sarea in bucate” si au pregatit punerea in scena a scenetei “Mama asculta-ma cu ochii”.

Dupa cum ne-a declarat preotul Mihai Catau, “prin aceasta sceneta copiii le-au transmis parintilor ca ei trebuie sa fie cea mai importanta parte din zi pentru acestia. De asemenea, pe parcursul campusului copiii din satul Tuta au invatat frumoase cântece la chitara, sub indrumarea Valeriei Lorena Ianau, jocuri si dansuri diferite. Prin toate activitatile desfasurate aceste zile vor fi de neuitat pentru participantii la acest campus”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ